Informatie nieuwe leden

  

Informatie nieuwe leden

                                                                                                                             

Ontdek je nieuwe hobby!! bij JERUËL  

Wilt U ook graag zingen? Dat kan bij ons!

Als je een hobby zoekt en je vindt zingen leuk, dan moet er echt eens aan gaan denken om je aan te sluiten bij onze mannen. Bij de Jeruél mannen staat ook de factor gezelligheid, sociale contacten en dergelijke hoog in het vaandel. Het is niet nodig schroom of drempelvrees te hebben om voor het eerst naar de repetitie te komen, je wordt direct opgenomen in deze zanggroep. Na enkele weken voel je je zeker thuis bij de Jeruélmannen, om de 14 dagen op een vrijdag repeteren wij van 19.30 uur tot 21.30 uur in de Grote Hervormde Kerk van Valkenburg  Hier komen de mannen bij elkaar, die allemaal plezier hebben in het zingen, halverwege de avond gaan we de kelen smeren met een kopje koffie, Er wordt in een ontspannen sfeer tijdens de repetitie hard gewerkt en op een prettige wijze wordt het nieuwe repertoire ingestudeerd. Tijdens de zomervakantie (schoolvakantie) hebben de mannen van Jeruél ook vakantie!

Wat staat je te wachten:

Bij voldoende deelnemers wordt er extra tijd vrij gemaakt om wat moeilijke stukken in te studeren. Zangtechniek en muziekkennis wordt U spelenderwijs eigen gemaakt.

Een maand lang gratis aspirant- lid.

Zodra je je aanmeld bij Jeruél mannen kun je 1 maand meedoen met alle repetities. voor deze periode hoef je niets te betalen, geen contributie helemaal niets, pas na deze periode neem je de beslissing of je door wilt gaan met zingen. De kosten voor een lid zijn € 12x10. 

We gaan verder met het instuderen van Christelijke liederen.

We hebben inmiddels een mooi repertoire dat tevens publieksvriendelijk is en dat het zingen in ons koor aantrekkelijker maakt voor jongeren en ouderen mannen . Dit gaan we de komende tijd verder uitbreiden.

Je hoeft geen zangers ervaring te hebben.

Het zingen leer je tijdens de repetities, natuurlijk zijn ervaren zangers ook welkom bij Jeruél.

Je krijgt er een nieuwe vriendenclub bij.

Binnen enkele weken voel je je thuis bij ons, iedereen helpt je en je krijgt er een heleboel zangvrienden bij.

Activiteiten.

Jeruél heeft telkens weer gevarieerde activiteiten. We treden een 20 keer per jaar op in Kerken, Ziekenhuizen, Bejaardenhuizen enz. Ook hebben we dit jaar onze 2e CD mogen maken (Wijs mij de Weg).

Regio zanggroep.

Bij de mannen van Jeruél is iedereen welkom wat voor geloof U ook heeft, de 65 leden komen uit de gehele regio. Als je na het lezen van deze informatie de conclusie trekt : dat is wel wat voor mij kom dan op de Vrijdag om 19.30 uur naar de repetitie in de Grote Kerk van Valkenburg.        

Wil je nog meer informatie hebben neem dan contact op met een van de bestuursleden deze vind U ook op deze website.

Het boek met  liederen welke wij instuderen ligt dan voor U klaar.

U kunt ook bellen naar 0611743678

Het Bestuur.

                                                                                                                           

WELKOM.

Mannenzanggroep Jeruel

Doelgroep: Mannen van 25 tot 95+ jaar
Locatie: De Grote Hervormde Kerk te Valkenburg
Wanneer: Vrijdagavonden om de week, 19.30 uur
Contactpersoon: Dick Schoneveld
Tel/email: 0653406872    johanbrouwer10@hotmail.com